top of page

Frans bijles volgen?

Pourquoi faut-il que la langue française soit tellement plus difficile que les autres?
Waarom is de Franse taal zo veel moeilijker dan andere talen?

Veel leerlingen ondervinden moeilijkheden bij het vak Frans. Dit is begrijpelijk, aangezien de taal zijn eigen unieke grammatica en uitspraak heeft. Desondanks is het van cruciaal belang om Frans de nodige aandacht te schenken, aangezien het de meest aangeleerde vreemde taal is naast Engels in het Nederlandse onderwijs. Om Frans goed te beheersen kan bijles de oplossing zijn

 

Bijles4u biedt de benodigde ondersteuning om Frans te begrijpen en betere resultaten te behalen. De leerling krijgt een eigen persoonlijke studiebegeleider die hem of haar vanaf het begin begeleidt. Als er hiaten zijn in de basiskennis, helpt Bijles4u deze op te vullen. Begrijpt de leerling de huiswerkopdrachten niet? Bijles4u staat klaar om naar de juiste oplossingen te begeleiden!

Franse vlag

Hoe ziet Frans bijles eruit?

Als leerlingen zich voorbereiden op de lessen, is het cruciaal dat ze altijd de volgende benodigdheden bij zich hebben: boeken, een schrift en een (grafische) rekenmachine. De boeken die door school worden verstrekt, vormen de basis van de lessen die Bijles4u aanbiedt. Voor examenleerlingen voorziet Bijles4u in aanloop naar de examens extra toetsgerichte (examen)opgaven. De lessen bij Bijles4u beginnen met een grondige bespreking van de te behandelen stof. Vervolgens wordt de focus gelegd op de kern van Frans: oefenen. De persoonlijke studiebegeleider zal de leerling aanvankelijk enkele vragen stellen om het optimale aanpakplan te laten zien, waarna de leerling zelfstandig aan de slag gaat. Nadat een reeks oefeningen is voltooid, worden deze gezamenlijk doorgenomen om eventuele obstakels en onduidelijkheden te identificeren. Op deze wijze wordt gegarandeerd dat de leerling de lesstof goed begrijpt.

 

Uit onze ervaring merken we dat Franslessen van 2 uur doorgaans het meest effectief zijn. Indien leerlingen de duur van de les willen aanpassen, kunnen zij dit met de studiebegeleider bespreken. De lessen worden gehouden in de bibliotheek van Zoetermeer. De leerlingen die de voorkeur geven aan online bijlessen of bijlessen aan huis, kunnen ook bij ons terecht. 

Lees hier wat de mogelijkheden zijn!

Overtuigd wat Bijles4u voor jou kan betekenen?

Meld je dan nu nog aan voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De privélessen zijn beschikbaar voor zowel het basisonderwijs als het middelbare onderwijs. Specifiek voor het middelbare onderwijs bieden wij privélessen aan in de volgende vakken:

Naast onze hoogwaardige privélessen, bieden wij ook Cito trainingstrajecten aan. Onze ervaren studiebegeleiders staan klaar om uw kind te begeleiden en te ondersteunen op weg naar optimale resultaten. 

bottom of page