top of page

Online bijles volgen?

Indien fysieke bijles niet haalbaar is, biedt online bijles een praktische oplossing. Deze vorm van bijles stelt je in staat om vanaf elke gewenste locatie ondersteuning te ontvangen van je persoonlijke studiebegeleider, met flexibele lestijden. Ongeacht het vak, of het nu wiskunde, economie of Nederlands is, biedt online bijles je de mogelijkheid om overal de hoogwaardige ondersteuning van Bijles4u te ervaren.

 

Online socializen

Hoe ziet online bijles eruit?

Als leerlingen zich voorbereiden op de lessen, is het cruciaal dat ze altijd de volgende benodigdheden bij zich hebben: boeken, een schrift en een (grafische) rekenmachine. De boeken die door school worden verstrekt, vormen de basis van het lesmateriaal. Aan het begin van iedere week zal de studiebegeleider vragen om foto's van de te behandelen stof.

Voor examenkandidaten biedt Bijles4u extra toetsgerichte (examen)opgaven ter voorbereiding op de examens. De lessen worden via Zoom gehouden. Daarom is het belangrijk om te beschikken over een goede microfoon, webcam en een stabiele internetverbinding. De inhoud van de lessen is identiek aan die van de fysieke bijlessen.

De lessen bij Bijles4u beginnen met een grondige bespreking van de te behandelen stof. De persoonlijke studiebegeleider zal aanvankelijk enkele vragen stellen om het optimale aanpakplan te bepalen, waarna de leerling zelfstandig aan de slag gaat. Nadat een reeks oefeningen is voltooid, worden deze gezamenlijk doorgenomen om eventuele obstakels en onduidelijkheden te identificeren. Op deze manier wordt gegarandeerd dat de leerling de lesstof goed begrijpt.

Op basis van onze ervaring blijkt dat online lessen van 2 uur doorgaans het meest effectief zijn. Mocht een leerling de duur van de les willen aanpassen, dan kan dit altijd in overleg met de studiebegeleider worden besproken.

Bijles aan huis

Indien u interesse heeft in bijles, maar niet in staat bent om te reizen of online bijles te volgen, bieden wij de mogelijkheid van bijles aan huis aan. In dit geval komt uw persoonlijke studiebegeleider naar uw locatie om de bijles te verzorgen. Voor deze dienst vragen wij wel een kleine vergoeding. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Het aanbod van bijles aan huis is beschikbaar voor alle onderwijsniveaus.

Overtuigd wat Bijles4u voor jou kan betekenen?

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek.

Geheel kosteloos en vrijblijvend.

Bedankt voor de inzending!

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Meld je dan nu nog aan voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De privélessen zijn beschikbaar voor zowel het basisonderwijs als het middelbare onderwijs. Specifiek voor het middelbare onderwijs bieden wij privélessen aan in de volgende vakken:

Naast onze hoogwaardige privélessen, bieden wij ook Cito trainingstrajecten aan. Onze ervaren studiebegeleiders staan klaar om uw kind te begeleiden en te ondersteunen op weg naar optimale resultaten. 

bottom of page