top of page

Zoetermeerpas

Logo ZoetermeerPas

Bijles4u heeft een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Zoetermeer, waardoor houders van de ZoetermeerPas deze kunnen gebruiken voor onze diensten.

 

Met de ZoetermeerPas heb je toegang tot het volledige aanbod van Bijles4u, en je profiteert van een exclusieve 10% korting op al onze diensten. Om hiervan gebruik te maken, dien je persoonlijk je pas bij ons te tonen, zodat we de QR-code kunnen scannen. De kosten voor het lespakket worden vervolgens van je pas afgeschreven. Indien er onvoldoende saldo beschikbaar is op de pas, ontvang je een e-mail met het verzoek het resterende bedrag over te maken naar het IBAN van Bijles4u. Je kunt je tegoed en betalingsgeschiedenis ook raadplegen op je eigen account op www.zoetermeerpas.nl. Voor eventuele vragen staan we altijd tot je beschikking via telefoonnummer +31 06 19 99 89 10 of via e-mail op info@bijles4u.com.

Belangrijke informatie:

  • Kinderen tot 19 jaar hebben een jaarbudget van € 235,- voor het jaar 2024.

  • In het aanmeldingsformulier kun je aangeven of je de ZoetermeerPas wilt gebruiken.

  • Als je de ZoetermeerPas wilt gebruiken, verzoeken we je om een e-mail te sturen naar info@bijles4u.com met een kopie van je pas als bijlage.

Vind hier het aanmeldingsformulier

bottom of page